Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.10.-27.10.2019 Mezinárodní výstava psů Danube Bratislava

28. 10. 2019

Na slovenské výstavy jezdíme rádi, protože už z dřívějška víme, že jsou dobře zorganizované, navíc areál INCHEBY je prostorný a kolem budov je pěkný park, kde vystavovatelé se svými psy mohou příjemně strávit čas do vlastní výstavy. Letos k dobrému pocitu ještě přispělo i nádherné podzimní počasí.

 

V pátek 25.10. posuzoval pyreneje chorvatský rozhodčí pan Boris Spoljaric. Zadal Bastymu pěkný posudek a tomu odpovídalo i ohodnocení: výborný 1, CAC, CACIB, BOB. Je to jeho první CACIB i BOB a měli jsme z toho velkou radost.

 

V sobotu 26.10. byl rozhodčím pan Tibor Havelka (SK). Basty se mu také líbil, v posudku mu nevytkl žádnou chybu, přesto v celkovém hodnocení upřednostnil staršího psa a Bastymu zadal: výborný 2, res. CAC, res. CACIB.

 

V neděli 27.10. jsme už byli všichni unavení. Basty přesto předvedl v kruhu dobrý výkon a slovinská rozhodčí paní Lidija Okleščen ho posoudila jako výborný 1, CAC, CACIB, BOS. Zadala mu tento posudek: 

 

"Správné tělesné proporce, velmi krásný tvar hlavy, pěkné tmavé oči, dobrý krk a linie hřbetu, výborné úhlení, dobře nasazený ocas, dobrá kvalita srsti, výborný pohyb."

 

 

001.jpg